Lumin er et amerikansk brand som laver hudplejeprodukter til mænd. Disse videoer er målrettet det danske marked og blevet brugt som betalte annoncer på Facebook, Instagram, Snapchat og TikTok. Følgende videoer er kun et lille udpluk af annoncer lavet for brandet.
Den første video er lavet ud fra det koncept som hedder UGC (user generated content). Konceptet er at det skal se lidt hjemmelavet ud og at det rent faktisk er en bruger af produktet.
UGC konceptet har vist sig at fungere specielt godt på de sociale medier da det, for seerne ikke umiddelbart ligner en reklame og at det mere virker som om at det er en "normal" relaterbar person som står bag videoen.
Video 2 er lidt en fusion mellem UGC og en lidt mere traditionel reklame hvor en lidt overgearet "ekspert" voiceover belærer den uvidende mand omkring hudpleje.
De 4 næste videoer, i motion graphics stil, går lidt i dybden med ingredienserne og deres evner for hvert af produkterne. Dette appellerer til den moderne mand som ikke er ligeglad med hvad han putter i eller på kroppen.
Da disse videoer har været målrettet til SoMe platforme, så er de blevet udstyret med et hook til at opfange seernes opmærksomhed i de første ca. 3 sek, med undertekster så de også er relevante for dem som ser dem uden lyd og med et call-to-action/tilbud i slutningen for at få dem der er interesserede i produktet til at klikke sig ind på hjemmesiden.
Back to Top