Om Got Visions

Got Visions er en videoproduktionsvirksomhed med base i København og består primært af indehaver og videokreatør Hans Christian Sørensen som efterhånden har mange års erfaring med videoproduktion.
Tilbage i februar 2005 så YouTube dagens lys for første gang, dog skulle der lige gå et par år inden denne videoplatform inspirerede Hans Christian til at prøve kræfter med videoredigering. Efter at have eksperimenteret en del med videoredigering på egen hånd i et års tid, tog han et år på KBH Film & Fotoskole i Valby i 2008. Her han lærte alt det grundlæggende omkring filmproduktion.​​​​​​​
Efterfølgende har han videreudviklet sine videoproduktionsfærdigheder gennem mange forskellige video og filmproduktioner på amatør basis, både som en del af et større crew og som en-mands-crew.
I 2017 så Got Visions så dagens lys for første gang og hos os producerer vi enhver form for video og er et projekt for stort til at løse på egen hånd så har Hans Christian et bredt netværk af professionelle i baghånden til at hive med indover.
Så hvis du har en forespørgsel omkring et videoprojekt så tøv endelig ikke med at sende en besked.
Back to Top