Meridian er et amerikansk brand som laver body grooming produkter til mænd. Disse videoer er målrettet det danske marked og blevet brugt som betalte annoncer på Facebook, Instagram, Snapchat og TikTok. Følgende videoer er kun et lille udpluk af annoncer lavet for brandet.
De første 2 videor er lavet ud fra det koncept som hedder UGC (user generated content). Konceptet er at det skal se lidt hjemmelavet ud og at det rent faktisk er en bruger af produktet.
UGC konceptet har vist sig at fungere specielt godt på de sociale medier da det, for seerne ikke umiddelbart ligner en reklame og at det mere virker som om at det er en "normal" relaterbar person som står bag videoen.
De 2 næste videoer viser på en lidt humoristisk måde, et par problemstillinger med kropsbehåring og fjernelse af det, ved hjælp af motion graphics/animation. Den første video er stærkt inspireret af en sketch fra Monty Python/Terry Gilliam og den anden videoer lidt en slags opfølger på den første.
Da disse videoer har været målrettet til SoMe platforme, så er de blevet udstyret med et hook til at opfange seernes opmærksomhed i de første ca. 3 sek, med undertekster så de også er relevante for dem som ser dem uden lyd og med et call-to-action/tilbud i slutningen for at få dem der er interesserede i produktet til at klikke sig ind på hjemmesiden.
Back to Top